Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

1. Termeni generali

1.1. Domeniu de aplicabilitate

Pentru comenzile dumneavoastra de produse in magazinul online Virtual Shopping Mall S.R.L., (denumita pe scurt „VSMall”) sunt valabili urmatorii termeni si conditii (,,Termeni si conditii’’) de pe site-ul  http://vsmall.ro/termeni  (,,Site’’) in forma lor publicata si in vigoare la momentul comenzii. Urmatorii termeni si conditii sunt aplicabili de la data de 01.11.2017 si pana la retragere exclusiv pentru contractele/comenzile incheiate in magazinul online (Online-Shop) VSMall. 

Utilizarea Site-ului implica sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie. Daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu folositi Site-ul nostru. Daca veti continua sa utilizati Site-ul nostru, vom considera ca ati acceptat si ca sunteti de acord sa respectati acesti termeni si conditii. In cazul in care nu acceptati conditiile si termenii prezentati, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

VSMall isi rezerva dreptul de a schimba, corecta, modifica, adauga si/sau retrage in parte sau in intregime termenii si conditiile sau preturile produselor prin postare pe Site fara nicio alta instiintare.

Site-ul este administrat in exclusivitate de catre Virtual Shopping Mall S.R.L.

1.2. Identitatea partii contractante

Contractul de cumparare este incheiat de catre client cu societatea Virtual Shopping Mall S.R.L., in masura in care nu se precizeaza altfel in mod explicit. 

Adresa sediu

Virtual Shopping Mall S.R.L.  

Str. Mariuca Nr. 14,

Sector 4, Bucuresti

Numar de identificare Registrul Comertului Bucuresti J40/16210/2007

Cod identificare fiscala: RO 22329781

Telefon: 0040 72 163 4401

E-Mail: office@vsmall.ro


2. Incheiere contract / comanda

2.1. Pe acest Site, contractele sunt incheiate doar in limba romana.

2.2. Produsul sau produsele pe care doriti sa le comandati le puteti gasi accesand site-ul www.vsmall.ro

Pasii necesari efectuarii unei comenzi sunt:

Pasul 1 – Adaugarea produselor in cosul de cumparaturi

Mai intai alegeti articolele dorite din oferta si adaugati-le in cosul de cumparaturi. Daca dati click pe cosul de cumparaturi din dreapta-sus (in dreptunghi portocaiu), obtineti imediat o privire de ansamblu asupra articolelor ce se afla in cos. 

Pasul 2 – Finalizare comanda

Nu mai doriti sa adaugati alte produse in cosul de cumparaturi? Pentru aceasta, pur si simplu, faceti clic pe butonul „Finalizare comanda”. 

Pasul 3 – Completarea datelor de livrare sau Inregistrare / Autentificare

Daca sunteti deja client va rugam sa introduceti adresa de e-mail si parola personala. In caz ca v-ati uitat parola aveti posibilitatea sa solicitati una noua.

Daca sunteti client nou in magazinul online, puteti crea un cont nou de client sau puteti sa va inregistrati cu adresa dvs. de e-mail si o parola personala si sa completati campurile corespunzatoare din formular. 

Pasul 4 – Metoda de livrare

Livrarea produselor are loc prin intermediul companiei de curierat Fan Courier (de luni pana sambata), sau cu alte companii de curierat (de luni pana vineri) exclusiv la adresele de livrare de pe teritoriul Romaniei. 

Costul livrarii este de 10 lei pentru adresele din Bucuresti sau 18 lei pentru orice alta adresa din Romania.

Produsele comandate vor fi livrate prin curier in termen de 2 zile lucratoare de la predarea acestora catre curier.

Pasul 5 – Metoda de plata

Plata se poate doar in sistem ramburs (numerar la curier).

Pasul 6 – Confirmare comanda

Odata cu apasarea butonului "Confirma comanda", comanda dumneavoastra este expediata catre noi. Ulterior primiti un e-mail prin care va informam ca am receptionat comanda dumneavoastra.

Pont: daca totusi doriti sa mai adaugati un produs in comanda sau sa modificati continutul acesteia va rugam sa ne contactati telefonic sau sa ne trimiteti un email la office@vsmall.ro.

Preturile de achizitie ale bunurilor sunt indicate in dreptul fiecarui produs si sunt exprimate in Lei, incluzand Taxa pe Valoarea Adaugata a produselor vandute in magazinul online. Este valabil intotdeauna pretul din momentul comenzii.

Pasul 7 – Confirmarea telefonica

Fiecare comanda este confirmata de noi telefonic. Veti fi apelat(a) de catre noi in maxim 1 zi lucratoare pentru verificarea adresei si stabilirea detaliilor de livrare – veti primi o estimare a zilei de livrare. Va rugam sa aveti disponibilitatea acestei confirmari telefonice.

2.3 Dumneavoastra transmiteti o cerere ferma catre VSMall atunci cand parcurgeti procesul online de comanda prin introducerea detaliilor solicitate Si apasati butonul „Confirmare comanda”. Dupa ce ati emis comanda, serverul va trimite un e-mail automat, care confirma receptia comenzii dumneavoastra de catre noi si care detaliaza comanda (Confirmare comanda). Aceasta confirmare a comenzii nu reprezinta sub nicio forma o acceptare a cererii dumneavoastra, ci are doar rolul de a va informa ca noi am primit comanda dumneavoastra. 

Un contract de cumparare se realizeaza doar atunci cand va confirmam acceptarea comenzii si expediem produsul comandat catre dumneavoastra. Durata disponibilitatii pentru fiecare produs este valabila pana la epuizarea stocului, in cazul in care durata nu este anuntata pe site. In cazul unei indisponibilitati ne rezervam dreptul sa nu livram articolele comandate. In aceasta situatie va informam imediat despre indisponibilitatea produselor si va restituim neintarziat suma achitata deja. Puteti urmari stadiul comenzii dumneavoastra in meniul „Contul meu” la sectiunea  „Comenzile dumneavoastra”.

2.4 Varsta minima pentru efectuarea unei comenzi in magazinul online este de 18 ani. 


3. Stocarea textului contractului / Stocarea datelor comenzii dvs.

Contractul incheiat in magazinul online este un contract scris.

Datele comenzii dumneavoastra sunt stocate de catre VSMall. Dvs. primiti toate informatiile relevante ale comenzii la adresa de e-mail, pe care ne-ati facut-o cunoscuta.


4. Expediere si costuri

Expedierea comenzii se face de catre partenerul nostru de expeditie, Fan Courier (de luni pana sambata) sau alte firme de curierat (de luni pana vineri), exclusiv la adresele de livrare din interiorul Romaniei.

Livrarea are loc in termen de 2 zile lucratoare de la predarea coletului catre firma de curierat.

Costul de livrare este de 10 lei pentru Bucuresti sau 18 lei pentru orice adresa din Romania

Scadenta Si plata

Toate preturile sunt exprimate in RON Si contin TVA prevazuta de lege. Este valabil intotdeauna pretul din momentul comenzii. 


5. Drept de retragere

Aveti dreptul de va retrage din acest contract in termen de paisprezece zile calendaristice fara a indica nici un motiv. 

Dreptul de retragere este valabil paisprezece zile calendaristice incepand cu ziua in care dumneavoastra ati intrat in posesia fizica a produsului comandat, potrivit nr. OUG nr. 34/2014.

Pentru a va putea exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati printr-o declaratie clara despre decizia dumneavoastra de a va retrage din acest contract la numarul de telefon: 0721.634.401 (de luni pana vineri intre orele 09:00 Si 16:00). Pentru asigurarea termenului de retragere este suficient sa comunicati instiintarea cu dorinta de exercitare a dreptului de retragere inainte de expirarea termenului de retragere.

Urmarile retragerii din contract

Daca va exercitati dreptul de a va retrage din acest contract, ne obligam sa va restituim fara neintarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data in care am fost informati despre decizia de retragere din contract, toate platile pe care le-am primit de la dumneavoastra, cu exceptia cheltuielilor de transport care raman in sarcina dumneavoastra. Pentru aceasta rambursare veti primi in contul bancar specificat, iar returul il faceti prin curier. Ne rezervam dreptul sa amanam restituirea platii pana la momentul receptionarii produselor sau pana la momentul primirii din partea dumneavoastra a dovezii ca ati returnat produsele, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

Aveti obligatia de a returna produsele imediat sau cel tarziu in termen de paisprezece zile de la data la care ne-ati instiintat de retragerea din acest contract, prin curier, la adresa din Bucuresti care va fi specificata in momentul in care ne comunicati intentia de retragere din contract. Termenul este respectat daca expediati produsele inainte de expirarea termenului de paisprezece zile.

Toate costurile pentru returul produselor sunt suportate de catre dvs. si nu va vor fi rambursate de catre VSMall.

Purtati raspunderea pentru orice eventuala diminuare a valorii produselor, daca in urma verificarii conformitatii, proprietatilor si functionalitatii produselor se dovedeste ca aceasta devalorizare a fost cauzata de manipularea necorespunzatoare de catre dvs.

Fie ca returnati produsele prin curier sau direct in magazin, va rugam sa folositi pe cat posibil ambalajul original 


6. Legea aplicabila

Relatia dintre VSMall si cumparatori, precum si toate efectele juridice pe care le produc termenii si conditiile vor fi reglementate si interpretate in conformitatea cu legea romana in vigoare.

In situatia in care orice prevedere a acestor termeni si conditii va fi declarata nula, nu ar avea efect, in locul prevederii anulate vor fi aplicabile prevederile legale in vigoare, iar valabilitatea juridica a tuturor celorlalte prevederi a acestor termeni si conditii va continua sa fie pe deplin aplicabila si sa produca efecte.

 

7. Drepturi de autor

Intregul continut al Site-ului: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, logo-uri si alte date - apartine societatii care administreaza Site-ul si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de actele normative privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul societatii Virtual Shopping Mall S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se sanctioneaza conform legislatiei in vigoare.

Pentru orice sesizare legata de o eventuala incalcare a dreptului de autor, va rugam sa ne trimiteti email la adresa: office@vsmall.ro


8. Litigii

Orice pretentie sau orice litigiu nascut din sau in legatura cu un contract de cumparare incheiat cu VSMall si cu Termenii si conditiile va fi solutionat pe cale amiabila.

In cazul in care aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu una din persoanele responsabile la adresa: office@vsmall.ro. Termenul maxim de raspuns in cadrul unei astfel de solicitari este de 3 (trei) zile lucratoare, de la data receptionarii solicitarii Dvs.

In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta de la sediul Virtual Shopping Mall SRL.

Solutionare Litigii Online (SOL)

Comisia Europeana a creat o platforma on line pentru solutionarea extrajudiciara a litigiilor. Aceasta platforma poate fi accesata prin intermediul urmatorului link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Declinare a responsabilitatii

Platforma SOL nu contine in prezent entitati de solutionare pentru anumite sectoare si pentru urmatoarele tari: Croatia, Luxemburg, Polonia, Romania, Spania. Prin urmare, este posibil sa nu puteti utiliza acest site pentru a solutiona un litigiu cu un comerciant care are sediul intr-una dintre aceste tari.


9. Date de contact VSMall

Daca aveti intrebari cu privire la magazinul nostru online va rugam sa ne sunati la numarul de telefon 0721.634.401 sau sa ne scrieti un e-mail la adresa office@vsmall.ro 

 

Versiunea noimebrie 2017

Ultima modificare: 01.11.2017