romana romana
Puncte de recompensa

Punctele de recompensa sunt parte a programului de fidelizare a clientilor care isi creaza un cont pe site-ul nostru. Evident, fara crearea unui cont nu se pot acumula puncte de recompensa. Crearea unui cont nu este obligatorie pentru a inregistra o comanda insa fara acest pas nu veti putea beneficia de aceste puncte de recompensa si acestea se vor pierde.

Fiecare produs din magazinul nostru acorda un numar de puncte de recompensa (minim 1 punct/produs/buc) cumparatorului sau. Punctele de recompensa se acumuleaza in contul de client si le puteti folosi pentru a reduce costul urmatoarei comenzi. Veti vedea cat de simplu este acest lucru in momentul in care veti reveni pentru inca o comanda, dupa cea initiala, cand sistemul va va intreba daca doriti sa utilizati punctele de recompensa acumulate anterior pentru a achizitiona sau a reduce pretul produselor comandate.

Sistemul puntelor de recompensa va asigura un discount global de 5-25% fata de preturile afisate incepand chiar de la a doua comanda inregistrata cu cont de client!

Daca aveti nelamuriri sau doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati!

Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 06 Image 07 Image 08 Image 09 Image 10